Bună, eu sunt Carmen

Acest website este cartea mea de vizită digitală. Lucrez împreună cu freelanceri, agenții, companii, startup-uri și oameni pe care îi ajut să-și urmeze pasiunile. Abilitatea de a crea noi soluții interesante are sens numai atunci când cooperăm cu alte persoane. Împreună este mult mai ușor să ne atingem obiectivele și să stabilim standarde înalte ale pasiunilor noastre. Acționez ca un partener de încredere și cu experiență, fiind manager de marcă, creator și redactor de conținut cu o experiență de peste 10 ani în marketing și management, lucrând în acest timp atât pentru companii multinaționale cât și pentru întreprinderi locale. După ce am trecut prin diferite roluri de marketing online și m-am familiarizat cu acestea, am ales strategia marketingului digital de ansamblu, căutând să-mi valorific abilitățile pentru a lucra cu clienți și proiecte care sunt aliniate cu valorile și interesele mele de bază, deoarece cred că cea mai bună muncă a mea vine din pasiune. Acum ajut prin setarea necesarului fundamental a unei afaceri și prin a instrui cu succes pentru ca fiecare să-și construiască și să-și execute singuri strategia de marketing digital, pe termen lung. Îmi permit să rămân spontană și îmbrățișez oportunitățile online pentru împlinirea mea creativă. Pun mult angajament în munca mea și iau toate avantajele oferite de internet și de publicitatea contemporană pentru a-mi satisface clienții.

Specialități

Consultant Marketing Online8.2
8.2
Creator de conținut online9.5
9.5
Blogger8.4
8.4
Campanii publicitare7.4
7.4
Grafic designer pentru print7.6
7.6

Competențe

WordPress7.4
7.4
Social Media8.8
8.8
e-mail Marketing7.2
7.2
Google Ads6.1
6.1
Adobe Creative6.8
6.8

Abordare de lucru

  • Sunt dedicată pasiunilor mele și activității dvs. Tocmai din acest motiv, în timpul de lucru pe care îl stabilim, activitatea mea și cunoștințele mele vă sunt dedicate.
  • Nu lucrez la mai multe conturi simultan! Pe toată durata colaborării, activitatea mea vă este dedicată exclusiv. Fiind flexibilă și reactivă la nevoile afacerii dvs., proiectul de marketing online va fi finalizat mult mai repede decât v-ați propus.
  • Având o gamă largă de abilități concentrate, nu va trebui să angajați mai mulți specialiști pe care să-i coordonați sau să angajați o agenție care vine cu costuri suplimentare iar atenția acordată contului dvs. să depindă de mărimea bugetului de marketing investit.
  • Atenție sporită și creativitate originală. Poate aveți o afacere sau poate chiar dvs. personal aveți o pasiune ce doriți să o expuneți online și aveți nevoie de un consultant de marketing online care să vă ajute cu o strategie de expunere calitativă, pe termen scurt și/sau lung.
  • Etapele de lucru sunt transparente, așadar veți putea vedea în timp real fiecare progres al proiectului dvs. de marketing online.

Persoane care au încredere în mine

Aceste branduri au folosit serviciile mele

Vrei să știi mai multe?

Contactează-mă pentru detalii despre crearea și gestionarea proiectelor de marketing online,
caracteristicile proiectelor, precum și serviciile sau bugete.